SETEMBRE
DILLUNS
|
DIMARTS
|
DIMECRES
|
DIJOUS
|
DIVENDRES
|
|
|
|
|
13
Meló amb pernil
salat
Croquetes amb patates casolanes Iogurt |
16
Tallarines carbonera amb formatge
ratllat
Lluç arrebossat amb tomàtiga i orenga
Fruita Fresca
|
17
Amanida mixta
Paella de pollastre
Fruita fresca
|
18
Brou de meravella
Salsitxes amb patates fregides
Fruita fresca
|
19
Puré de llegum
Pizza casolana de
pernil i formatge
Fruita Fresca
|
20
MENÚ TRADICIONAL
Enciam Eivissenc
(patata D’Eivissa,ou
pebrera, tonyina)
Bacallà amb
tomàtiga i verdura
Greixonera |
23
Crema de verdures amb crostons
Arròs a la cubana
Fruita fresca
|
24
Macarrons bolonyesa
amb formatge ratllat
Salmó forn amb
enciam i blat de moro amb pipes de carbassa
Fruita fresca
|
25
Puré de carbassa amb
comí
Mandonguilles amb verduretes
Flam casolà
|
26
Estofat de ciurons
Pollastre rostit amb
pèsols i pastanaga
Fruita fresca
|
27
Brou de menudets
Indiot al forn amb
xampinyons i
patates casolanes
Préssec amb
almívar
|
30
Espirals napolitana amb formatge
ratllat
Tilapia forn
sobre una base de pebrera i carbassó
Gelat
|
|
|
|
|
DIETISTA: OSCAR RAMÓN MARÍ. COL.LEGIAT: IB 0038
-
Els menús inclouen Pa Moreno un cop per setmana / Totes les amanides estan
amanides amb oli d'Oliva Verge extra
-
Els plats estan compostos per producte local de l'illa, són casolans i es conserva la
tradicionalitat en la seva elaboració.
-
Els menús estan adaptats a necessitats especials (al · al·lèrgies alimentàries, creences religioses, celíacs
...
ECOLÓGIC
Les verdures, hortalisses i la taronja del menú es
compren en una horta ecològica
d'Eivissa que cultiva expressament per al Catering
676220840
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario