Benvinguda

Les mares i pares d'aquesta Associació creiem que és molt important implicar-se en l'educació dels notres fills i filles. Des de l'AMIPA se'ns dóna l'oportunitat de participar en el funcionament i organització de la vida escolar, aportant idees, activitats extraescolars, organitzant esdeveniments i fent un seguiment de tot allò que ocorre en el centre, lloc en el qual els nostres fills passen una gran part de la seva vida. És important que ens impliquem en el dia a dia. Les mares i els pares, tenim molt a dir, us convidem a participar de la forma més activa possible, i fer de l'associació un lloc de trobada, de resolució de conflictes, d'organització i d'atenció als nostres fills.Biblioteca

HORARI

Tardes: De dilluns a divendres de 16.30h a 19.30h
   
La biliblioteca del CEIP Can Misses està gestionada per l'AMIPA d'aquest centre i pertany a la  "Xarxa de Biblioteques del Consell Insular d'Eivissa ".

Volem fomentar la lectura i l'us de la nostra biblioteca, des d'aquest bloc us mantindrem informats de les darreres novetats de lectura, activitats lúdiques, conferències i altres noticies d'interès literari.

Podeu fer-vos socis de manera gratuita, només heu de dur una foto de carnet. El carnet serveix per a totes les biblioteques de la Xarxa.

Consulta el nostre Facebook Biblioteca Can Misses i fes m´agrada..