Benvinguda

Les mares i pares d'aquesta Associació creiem que és molt important implicar-se en l'educació dels notres fills i filles. Des de l'AMIPA se'ns dóna l'oportunitat de participar en el funcionament i organització de la vida escolar, aportant idees, activitats extraescolars, organitzant esdeveniments i fent un seguiment de tot allò que ocorre en el centre, lloc en el qual els nostres fills passen una gran part de la seva vida. És important que ens impliquem en el dia a dia. Les mares i els pares, tenim molt a dir, us convidem a participar de la forma més activa possible, i fer de l'associació un lloc de trobada, de resolució de conflictes, d'organització i d'atenció als nostres fills.



jueves, 2 de mayo de 2013

MENÚ MES MAIG 2013

MAIG 2013

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
 
 
 
1
 
 
FESTIU
2
Brou Minestrone amb corns
Varetes de lluç amb patates fregides
Fruita fresca
 
3
 
Crema de verdures
Pollastre amb cous-cous
Bescuit casolà
 
6
 
Llenties ECO estofades (sense patata)
Truita de patates amb tomàtiga amanit pesto i formatge fresc
Iogurt
7
 
Espaguetis ECO Bolonyesa
Filet de Panga al forn amb samfaina
Fruita fresca
8
 
Arròs ECO a la cubana
Croquetes de bacallà
amb amanida mixta
Natilles casolanes
9
Crema de carbassó amb virutes de pernil salat
Cap de llom rostit amb patates i xampinyons
Fruita fresca
10
 
Entremesos (formatge, pernil salat, pernil dolç, llonganissa)
Estofat de pollastre amb arròs i pastanaga
Fruita fresca
 
13
 
Estofat de mongetes
Hamburguesa amb puré de patata
Taronja ECO
14
 
Amanida pagesa
Pit de pollastre amb pèsols
Fruita fresca
15
 
Crema de pastanaga i api
Truita de patates amb llacets saltejats
Gelatina Fresa
16
 
Brou de pollastre amb ou bullit i menudets
Tilapia planxa amb carbassa i pastanaga al vapor
Fruita fresca
 
17
 
 
Amanida mixta
Fideuà
Fruita fresca
 
20
 
Llenties ECO a la riojana
Truita de formatge i pernil dolç amb tomàquet amanit
Fruita fresca
21
 
Arròs ECO tres delícies
Pollastre al “chilindrón” amb pastanaga baby
Fruita fresca
22
 
Macarrons ECO napolitana amb formatge ratllat
San “Jacobos” amb amanida variada
Flam
23
 
 
Amanida de pollastre
Pizza de tonyina
Fruita fresca
24
 
Crema de verdures i espinacs
Bacallà sobre una base de pebreres i ceba
Iogurt
 
27
 
Ciurons amb moniato Nuggets de pollastre amb patates fregides
Iogurt
 
28
 
Espaguetis ECO a la carbonera amb formatge ratllat
LLuç a la romana amb carbassó arrebossat
Fruita fresca
 
29
 
Crema de carbassa amb pa fregit Mandonguilles a la Jardinera
Gelatina de pinya
30
 
Amanida grega
Paella de carn
Taronja ECO
31
 
Amanida russa
Filet de tilapia al forn amb pèsols
 Fruita fresca

Els menús inclouen pa moreno una vegada per setmana/Totes les amanides estan condimentades amb oli d’oliva verge extra.
ECO= producte ecològic
DIETISTA: OSCAR RAMÓN MARÍ. COLEGIADO: IB 0038
Aquests menús no estan adaptats a al·lèrgies alimentàries
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario