MAIG 2013
DILLUNS
|
DIMARTS
|
DIMECRES
|
DIJOUS
|
DIVENDRES
|
|
|
1
FESTIU
|
2
Brou Minestrone amb corns
Varetes de lluç amb patates
fregides
Fruita fresca
|
3
Crema de verdures
Pollastre amb cous-cous
Bescuit casolà
|
6
Llenties ECO estofades (sense
patata)
Truita de patates amb tomàtiga amanit
pesto i formatge fresc
Iogurt
|
7
Espaguetis ECO Bolonyesa
Filet de Panga al forn amb
samfaina
Fruita fresca
|
8
Arròs ECO a la cubana
Croquetes de bacallà
amb amanida mixta
Natilles casolanes
|
9
Crema de carbassó amb virutes
de pernil salat
Cap de llom rostit amb patates
i xampinyons
Fruita fresca
|
10
Entremesos (formatge, pernil
salat, pernil dolç, llonganissa)
Estofat de pollastre amb arròs
i pastanaga
Fruita fresca
|
13
Estofat de mongetes
Hamburguesa amb puré de patata
Taronja ECO
|
14
Amanida pagesa
Pit de pollastre amb pèsols
Fruita fresca
|
15
Crema de pastanaga i api
Truita de patates amb llacets saltejats
Gelatina Fresa
|
16
Brou de pollastre amb ou bullit
i menudets
Tilapia planxa amb carbassa i
pastanaga al vapor
Fruita fresca
|
17
Amanida mixta
Fideuà
Fruita fresca
|
20
Llenties ECO a la riojana
Truita de formatge i pernil
dolç amb tomàquet amanit
Fruita fresca
|
21
Arròs ECO tres delícies
Pollastre al “chilindrón” amb
pastanaga baby
Fruita fresca
|
22
Macarrons ECO napolitana amb
formatge ratllat
San “Jacobos” amb amanida
variada
Flam
|
23
Amanida de pollastre
Pizza de tonyina
Fruita fresca
|
24
Crema de verdures i espinacs
Bacallà sobre una base de pebreres
i ceba
Iogurt
|
27
Ciurons amb moniato Nuggets de
pollastre amb patates fregides
Iogurt
|
28
Espaguetis ECO a la carbonera amb
formatge ratllat
LLuç a la romana amb carbassó
arrebossat
Fruita fresca
|
29
Crema de carbassa amb pa fregit
Mandonguilles a la Jardinera
Gelatina de pinya
|
30
Amanida grega
Paella de carn
Taronja ECO
|
31
Amanida russa
Filet de tilapia al forn amb
pèsols
Fruita fresca
|
Els menús inclouen pa
moreno una vegada per setmana/Totes les amanides estan condimentades amb oli
d’oliva verge extra.
ECO= producte ecològic
DIETISTA: OSCAR RAMÓN
MARÍ. COLEGIADO: IB 0038
Aquests menús no estan adaptats a
al·lèrgies alimentàries
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario