Benvinguda

Les mares i pares d'aquesta Associació creiem que és molt important implicar-se en l'educació dels notres fills i filles. Des de l'AMIPA se'ns dóna l'oportunitat de participar en el funcionament i organització de la vida escolar, aportant idees, activitats extraescolars, organitzant esdeveniments i fent un seguiment de tot allò que ocorre en el centre, lloc en el qual els nostres fills passen una gran part de la seva vida. És important que ens impliquem en el dia a dia. Les mares i els pares, tenim molt a dir, us convidem a participar de la forma més activa possible, i fer de l'associació un lloc de trobada, de resolució de conflictes, d'organització i d'atenció als nostres fills.



lunes, 6 de enero de 2014

MENÚ MENJADOR GENER 2014

 
GENER, Coneixent Rússia                                                        
 

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
 
7
Estofat de llenties
100% ECO
Truita de patates
 amb tomàquet, orenga i mozzarella
Iogurt
8
 Brou de pollastre amb pasta meravella
Hamburguesa casolana amb patates fregides
MANDARINA ECOLÒGICA
9
 
Amanida de formatge (amb enciams variats)
Fideuà de peix
Gelatina de maduixa
10
Crema de pastanaga
 amb gingebre mòlt
Pollastre planxa amb carbassa al vapor .
Fruita fresca
13
Macarrons
napolitana amb
formatge ratllat
Lluç arrebossat
 amb enciam, pastanaga, blat de moro
 i pipes de gira-sol
Iogurt
14
 
Puré de llegums
( 100% ECO )
Arròs ( ECO ) cubana
Fruita fresca
15
 
MENÚ TRADICIONAL
Brou del sofregit
Sofregit pagès eivissenc ( pollastre , porc , xai , sobrassada i botifarra )
Greixonera
16
 
Crema de carbassa amb comí
Escalopa casolà de porc amb amanida de tonyina (variat d'enciams)
Fruita fresca
17
 
Estofat de
cigrons
Gallineta al forn
patata fornera
TARONJA
ECOLÒGICA
20
MENÚ RUS
Sopa Schi (brou de pollastre amb làmines de col)
Pelemi amb Smetana (pasta ravioli amb salsa de nata)
Fruita fresca
21
Puré de llegums
( 100% ECO )
Daurat ( peix blau ) forn sobre una base d'albergínia i pebreres
Iogurt
22
 
Crema de porros
Estofat vedella amb arròs
Fruita fresca
23
Estofat de mongetes 100% ECO
Llenguado planxa
amb enciam, blat de moro , pastanaga i pipes de gira-sol
MANDARINA ECOLÒGICA
24
Amanida de
Tomàquet, orenga i formatge fresc .
Guisat d'ou i patates amb picada eivissenca
Fruita fresca
27
Crema de coliflor
 amb gingebre
Arròs ( ECO ) a la milanesa
 (carn picada de vedella)
Fruita fresca
28
Espaguetis bolonyesa amb formatge ratllat
Tilapia planxa
 sobre un base de carbassó i albergínia
Fruita fresca
29
 
Brou de pollastre amb pasta meravella Mandonguilles jardinera
TARONJA ECOLÒGICA
30
Crema de porros
amb formatge fos
Gall d´indi forn amb xampinyons i pastanaga
Farinetes de xocolata
31
Estofat de llenties
100% ECO
Broqueta de pollastre amb enciam , tomàquet i pastanaga ratllada
Fruita fresca
 
DIETISTA: OSCAR RAMÓN MARÍ. COL.LEGIAT: IB 0038
-          Els menús inclouen Pa Integral un cop per setmana / Totes les amanides estan amanides amb oli d'Oliva Verge extra
-          Els plats estan compostos per producte local de l'illa, són casolans i es conserva la tradicionalitat en la seva elaboració.
-          Els menús estan adaptats a necessitats especials (al · al·lèrgies alimentàries, creences religioses, celíacs ...
ECOLÓGIC
-          ECO: producte de cultiu ecològic
                                                                                                                    pilar@cateringsolivera.com
                                                                                                                 
www.cateringsolivera.com
                                                                                                                        676220840

                                                                             

No hay comentarios:

Publicar un comentario