Benvinguda

Les mares i pares d'aquesta Associació creiem que és molt important implicar-se en l'educació dels notres fills i filles. Des de l'AMIPA se'ns dóna l'oportunitat de participar en el funcionament i organització de la vida escolar, aportant idees, activitats extraescolars, organitzant esdeveniments i fent un seguiment de tot allò que ocorre en el centre, lloc en el qual els nostres fills passen una gran part de la seva vida. És important que ens impliquem en el dia a dia. Les mares i els pares, tenim molt a dir, us convidem a participar de la forma més activa possible, i fer de l'associació un lloc de trobada, de resolució de conflictes, d'organització i d'atenció als nostres fills.



miércoles, 2 de octubre de 2013

REUNIÓN AMYPA // REUNIÓ AMIPA


REUNIÓN AMYPA

Miércoles 2 de Octubre 2013

18.00h primera convocatoria

18.30h segunda convocatoria



Orden del día:


Actividades Extraescolares. Tabla de las actividades. Requisitos para acceder a las actividades. Guardia y custodia.
  1. Taller del mes de octubre. Fecha y hora. Actividad a desarrollar y nombre del taller. Presupuesto para gastos. Precio de la entrada. Socios que participarán en el taller y asignación de tareas (merienda, compra material, diseño del cartel informativo,..)
  2. Convocatoria para la asamblea ordinaria curso 2013-2014. Fecha y hora. Propuestas Orden del día. Asistentes de la Junta directiva. Cartel informativo.
  3. Huelga indefinida.
  4. Ruegos y preguntas.



REUNIÓ AMIPA

Dimecres 2 d'Octubre 2013


18.00h primera convocatòria

18.30h segona convocatòria


Ordre del dia:


Activitats Extraescolars. Taula de les activitats. Requisits per accedir a les activitats. Guàrdia y custòdia.
  1. Taller del mes d'octubre. Data i hora. Activitat a desenvolupar i títol del taller. Presupost per despeses. Preu de l'entrada. Socis que participaran al taller i asignació de tasques (berenar, compra material, diseny del cartel informatiu,..)
  2. Convocatòria per l'assamblea ordinària curs 2013-2014. Data i hora. Propostes Ordre del dia. Asistents de la Junta directiva. Cartel informatiu.
  3. Vaga indefinida.
  4. Precs i preguntes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario