Benvinguda

Les mares i pares d'aquesta Associació creiem que és molt important implicar-se en l'educació dels notres fills i filles. Des de l'AMIPA se'ns dóna l'oportunitat de participar en el funcionament i organització de la vida escolar, aportant idees, activitats extraescolars, organitzant esdeveniments i fent un seguiment de tot allò que ocorre en el centre, lloc en el qual els nostres fills passen una gran part de la seva vida. És important que ens impliquem en el dia a dia. Les mares i els pares, tenim molt a dir, us convidem a participar de la forma més activa possible, i fer de l'associació un lloc de trobada, de resolució de conflictes, d'organització i d'atenció als nostres fills.



lunes, 7 de octubre de 2013

ASAMBLEA / /ASSEMBLEA


ASAMBLEA AMYPA CAN MISSES

 
MARTES 8 DE OCTUBRE 2013

18,30 H


  1. ASAMBLEA CON MOTIVO DE TRATAR EL TEMA DE LA HUELGA INDEFINIDA Y SU DESCONVOCATORIA.
  2. LA APLICACIÓN DEL TIL.
  3. SUGERENCIAS DE LOS PADRES Y MADRES PARA REIVINDICAR MEJORAS EN EL CENTRO.(Mobiliario, filtraciones, electricidad, etc)
  4. SE RUEGA LA ASISTENCIA DE TODOS LOS PADRES Y MADRES DEL CENTRO PARA QUE PUEDAN REALIZAR LAS PREGUNTAS O APORTACIONES QUE DESEEN.


ASSEMBLEA AMIPA CAN MISSES

DIMARTS 8 D´OCTUBRE 2013

18,30H

  1. ASSEMBLEA AMB MOTIU DEL TEMA DE LA VAGA INDEFINIDA I LA SEVA DESCONVOCATÒRIA.
  2. L´APLICACIÓ DEL TIL.
  3. SUGGERÈNCIES DELS PARES I MARES PER TAL DE REIVINDICAR MILLORES AL CENTRE. (Mobiliari, filtracions, electricitat, etc).
  4. PREGUEM L´ASISTÈNCIA DE TOTS ELS PARES I MARES DEL CENTRE PER TAL DE PODER REALITZAR LES SEVES PREGUNTES I APORTACIONS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario