Benvinguda

Les mares i pares d'aquesta Associació creiem que és molt important implicar-se en l'educació dels notres fills i filles. Des de l'AMIPA se'ns dóna l'oportunitat de participar en el funcionament i organització de la vida escolar, aportant idees, activitats extraescolars, organitzant esdeveniments i fent un seguiment de tot allò que ocorre en el centre, lloc en el qual els nostres fills passen una gran part de la seva vida. És important que ens impliquem en el dia a dia. Les mares i els pares, tenim molt a dir, us convidem a participar de la forma més activa possible, i fer de l'associació un lloc de trobada, de resolució de conflictes, d'organització i d'atenció als nostres fills.



viernes, 13 de septiembre de 2013

INSTANCIA CASTELLANO // INSTÀNCIA CATALÀ.


Yo …………………………………..como padre o madre del alumno…………………………………………. escolarizado en ………………………………………. del municipio de ……………………………….de Eivissa, con DNI ……………………………………………… y dirección en la C/ …………………………nº………… de ……………………………

EXPONGO

Que las constantes reducciones del presupuesto destinado a educación se han traducido en una disminución de los recursos que afectan directamente al aprendizaje de nuestros hijos.

Que la Conselleria de Educación no ha procedido de manera legal en la implantación del Decreto TIL y no ha consultado a la comunidad educativa tal y como manifiesta el auto emitido porque el TSJIB donde se propone la suspensión cautelar del Decreto.

Que los centros docentes no disponen de los recursos necesarios para llevar adelante el Decreto TIL en el poco tiempo de implantación del Decreto.

Que esta situación ha llevado a los docentes a la convocatoria de una huelga indefinida que nos perjudicará a todos.

SOLICITO

Que la Conselleria de Educación rectifique su postura e intente llegar a un acuerdo que acaba con esta huelga.

Que se recuperen los recursos humanos y económicos que se destinaban a educación antes de los recortes de los últimos años: becas de comedor y transporte escolar, refuerzos educativos, etc. Además de que se respete la decisión del TSJIB en cuanto a la aplicación del TIL.

Quedando a la espera de noticias reciban un cordial saludo.

ATT. CONSELLERIA DE EDUCACIÓN, CULTURA Y UNIVERSIDADES.
******************


Jo……………………………………… com a pare o mare de l’alumne …………………………………………….. escolaritzat a ………………………………… del municipi d’Eivissa, amb DNI ……………………………….. i l’adreça al C/ ……………………………………………Nº……………….. de………………………….

 

EXPOSO

Que les constants reduccions del pressupost destinats a educació s’han traduït en una minva de recursos que afecta directament a l’aprenentatge dels nostres fills.

Que la Conselleria d´Educació no ha procedit de manera legal en la implantació del Decret TIL i no ha consultat a la comunitat educativa tal i com manifesta l’auto emès per el TSJIB on és proposa la suspensió cautelar del Decret.

Que els centres docents no disposen dels recursos necessaris per portar endavant el Decret TIL en el poc temps d’implantació del Decret.

Que aquesta situació ha portat als docents a la convocatòria d’una vaga indefinida que ens perjudica a tots.

 

SOLICITO

Que la Conselleria d´Educació rectifiqui la seva postura i intenti arribar a un acord que acabi amb aquesta vaga.

Que es recuperin els recursos humans i econòmics que es destinaven a educació abans de les retallades dels darrers anys: beques de menjador i de transport escolar, reforços educatius, etc. A més que es respecte la decisió del TSJIB en quant a l’aplicació del TIL.

 

Quedant a l´espera de les seves noticies rebin una cordial salutació.

ATT. CONSELLERIA D´EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario