Benvinguda

Les mares i pares d'aquesta Associació creiem que és molt important implicar-se en l'educació dels notres fills i filles. Des de l'AMIPA se'ns dóna l'oportunitat de participar en el funcionament i organització de la vida escolar, aportant idees, activitats extraescolars, organitzant esdeveniments i fent un seguiment de tot allò que ocorre en el centre, lloc en el qual els nostres fills passen una gran part de la seva vida. És important que ens impliquem en el dia a dia. Les mares i els pares, tenim molt a dir, us convidem a participar de la forma més activa possible, i fer de l'associació un lloc de trobada, de resolució de conflictes, d'organització i d'atenció als nostres fills.



lunes, 16 de septiembre de 2013

MENÚ MENJADOR MES DE SETEMBRE

SETEMBRE

 

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
 
 
 
 
13
Meló amb pernil
 salat
Croquetes amb patates casolanes
Iogurt
16
 Tallarines carbonera amb formatge
 ratllat
  Lluç arrebossat amb tomàtiga i orenga
Fruita Fresca
17
 
Amanida mixta
Paella de pollastre
Fruita fresca
18
 
Brou de meravella
Salsitxes amb patates fregides
Fruita fresca
19
 
Puré de llegum
Pizza casolana de pernil i formatge
Fruita Fresca
20
MENÚ TRADICIONAL
Enciam Eivissenc
(patata D’Eivissa,ou pebrera, tonyina)
Bacallà amb
tomàtiga i verdura
Greixonera 
23

 Crema de verdures amb crostons
 Arròs a la cubana
Fruita fresca
24
Macarrons bolonyesa amb formatge ratllat
Salmó forn amb enciam i blat de moro amb pipes de carbassa
Fruita fresca
25
 
Puré de carbassa amb comí
Mandonguilles amb verduretes
Flam casolà
26
 
Estofat de ciurons
Pollastre rostit amb pèsols i pastanaga
Fruita fresca
27
Brou de menudets
Indiot al forn amb xampinyons i
patates casolanes
Préssec amb
almívar
30
Espirals napolitana      amb formatge
 ratllat
 Tilapia forn
 sobre una base de   pebrera i carbassó
Gelat
 
 
 
 
 
 
DIETISTA: OSCAR RAMÓN MARÍ. COL.LEGIAT: IB 0038
-          Els menús inclouen Pa Moreno un cop per setmana / Totes les amanides estan amanides amb oli d'Oliva Verge extra
-          Els plats estan compostos per producte local de l'illa, són casolans i es conserva la tradicionalitat en la seva elaboració.
-          Els menús estan adaptats a necessitats especials (al · al·lèrgies alimentàries, creences religioses, celíacs ...
 
ECOLÓGIC
Les verdures, hortalisses i la taronja del menú es compren en una horta ecològica d'Eivissa que cultiva expressament per al Catering
                                                                                                                    pilar@cateringsolivera.com
                                                                                                                 
www.cateringsolivera.com
                                                                                       676220840
 


 

 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario